Више детаља о трагедији у Челареву

"Призор је био стравичан"

10917

ЧЕЛАРЕВО: Н. Н. (22) из Гложана, ухапшен је због постојања основа сумње да је учинио тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.


Сумња се да је, за Бадње вече, у Челареву, он својим возилом ударио Д. Т. (53) из Челарева, који се кретао коловозом и усмртио га, те да је, затим, побегао са лица места.

Интензивним оперативним радом, полиција је, исте ноћи, идентификовала и пронашла осумњиченог.

Како се незванично сазнаје, осумњичени Н. Н. био је под дејством алкохола, када је путничким возилом „мицубиши“, у улици Светозара Марковића код броја 6 у Челареву усмртио несрећног човека.

Д. Т., је заједно са својом супругом изашао да мало прошетају.

Они су се држали за руке док су шетали, а онда је у једном моменту на њега је налетео возач и покупио га, док је супруга остала укопана у месту.

– Призор је био стравичан, никоме није јасно колико је брзо тај возио, када је тако човека убио на лицу места. И што је најгоре он је само наставио да вози, ма није ни погледао шта је урадио. Ужас. Не стати да помогнеш, него додати гас и побећи – рекао је један од пријатеља настрадалог Д. Т.

Н. Н. је одређено задржавање до 48 сати и биће приведен, уз кривичну пријаву, вишем јавном тужиоцу у Новом Саду.

Осумњичен да је возилом усмртио мештанина Челарева

2 Kоментара

  1. Возити кола, изазвати и убити човека у алкохолисаном стању је убиство са предумишљајем! И после убиства побећи…, убица заслужује доживотну робију! Све сем доживотне робије јесте шамар грађанима Србије! Судујо на тебе је ред!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here