Dom zdravlja – Jači za tri „FIAT Pande“

3760

BAČKA PALANKA: Nedavno su u krugu bačkopalanačkog Doma zdravlja, predstavljena tri nova vozila marke „FIAT Panda“, koji će doprineti efikasnijem i kvalitenijem pružanju medicinskih usluga građanima opštine Bačka Palanka.

-Jedno vozilo će ići za potrebe službe hitne medicinske pomoći, drugo će se koristiti za potrebe kućnog lečenja, a treće vozilo će koristiti zaposleni u Zdravstvenoj stanici Čelarevo. Koristim ovu priliku, da istaknem da je proteklog petka završena i javna nabavka za kupovinu dva sanitetska vozila. Jedno od njih će se koristiti za potrebe hitne medicinske pomoći, a drugo za pacijente koji se leče u službi za hemodijalizu. Isporuku ovih vozila
očekujemo do kraja ovog meseca.

Vozila koja su stigla i ona koja će tek stići nabavili smo od sredstava koja su ostala na našem računu zahvaljujući domaćinskom poslovanju, baš kao što se radilo i u vreme kada je direktor ove ustanove bio dr Momir Antolović.

Kao što sam već rekao jednu „FIAT Pandu“, koristiće uposleni u Zdravstvenoj stanici Čelarevo, jer je reč o najvećem naselju u opštini u kome su lekari i medicinske sestre bar tridesetak puta ostajali na terenu zbog neispravnog vozila, – istakao je obraćajući se prisutnima, dr Goran Stupar direktor ZU „Dr Mladen Stojanović“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here