Vulinov brat od strica vodi listu protiv vlasti u Baču

1356
Foto: Printscreen/N1

Grupa građana „Moj Bač“, koju predvodi Zdravko Vulin, brat od strica ministra odbrane Aleksandra Vulina, učestvovaće na lokalnim izborima u tom mestu, piše N1.


Iako su planirali da kandiduju 12 odbornika, za sada je konačan broj na listi neizvesan jer, kako Vulin kaže, policija opstruiše proces i sprečava ih da ostvare svoje izborno pravo.

Zdravko Vulin je trebalo da bude gost u studiju N1 u Beogradu, ali se javio iz svog grada zbog problema s kojim se grupa građana „Moj Bač“ suočila prilikom prikupljanja dokumentacije za predaju liste.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Upitan o vezi sa bratom od strica, Aleksnadrom Vulinom, sagovornik N1 kaže da je ponosan na svoju porodicu i porodičnu komunikaciju, a da su očevi dvojice Vulina bili dovoljno pristojni da stave moratorijum na političke teme kako bi sačuvali porodičnu komunikaciju.


Video pogledaj OVDE.


Na konstataciju da je on uvek pri opoziciji, a njegov brat od strica pri vlasti, Zdravko Vulin kaže da mu vaspitanje, obrazovanje i sistem vrednosti ne daju mogućnost da radi bilo šta ako nije iskren u tome.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

„Verujem da će svako, i naročito moj brat, podržati mogućnost slobodne volje i izražavanje stava kakav treba da bude, i to je deo slobode koja je zagarantovana svakome“, istakao je Zdravko Vulin.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here