Бачка Паланка чека Вучића (ФОТО)

Митинг се одржава у 11 часова, у центру Бачке Паланке

7153
Атмосфера уочи митинга

У оквиру предизборне кампање, данас, 13.03. са почетком од 11 часова, у центру Бачке Паланке, одржава се митинг Српске напредне странке.


Председнички кандидат СНС, Александар Вучић, данас наставља предизборну кампању у оквиру које ће посетити Каћ, Бачку Паланку, Врбас, Чуруг и Тител. На митингу ће говорити и Александар Вучић, председник Републике Србије и председнички кандидат на предстојећим изборима.

Грађани носе српске тробојке и заставе Српске напредне странке. Митинг је почео извођењем химне Републике Србије „Боже правде“.

Извод из говора Александра Вучића са митинга у Бачкој Паланци

Александар Вучић је окупљеним грађанима обећао велике инвестиције у општину Бачка Паланка.

„Уложићемо 20 милиона евра у регатну стазу и хитно ћемо радити на брзој саобраћајници Бачка Паланка – Нови Сад. Доградићемо Дом здравља „Др Младен Стојановић“ и радити нову школу „Алекса Шантић“ у Гајдобри. Бачка Паланка ће ускоро добити једног великог инвеститора и биће на списку за прва три града у Србији у којој долази велики инвеститор. Уложићемо више од 100 милиона евра у општину Бачка Паланка, а могуће је да ћемо урадити и мост и спојити Нештин и Визић са Бачком Паланком. Следећи пут доћи ћу у Бачку Паланку да отворим нову фабрику“. – поручио је Александар Вучић.

Прочитај још:

Вучић: Бачка Паланка ће добити великог инвеститора

„Шта је сад проблем?“ – „Мост, мост, мост!“

Занимљивост са предизборног митинга у Бачкој Паланци

Александар Вучић – Обећавам велике инвестиције у општину Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here