Komunalci dobili pojačanje: Prezentovan novi kamion

1200

Javno komunalno preduzeće „Komunalprojekt“ iz Bačke Palanke je ove godine obnovio svoj vozni park novim specijalizovanim kamionom.

Vrednost kamiona je nešto više od 14 miliona dinara.

S obzirom na to da je povećani obim poslovanja preuzimanjem komunalnih delatnosti u svim naseljenim mestima, ovaj kamion će značajno doprineti na efikasnosti i kvalitetu odnošenja smeća. Zapremina nadogradnje je 16m3, dok postoji mogućnost i automatskog pražnjenja samih kanti za smeće, ali i kontejnera.


Ovaj kamion proglašen je za kamion godine 2016. u Evropi.
Pored četiri postojeća kamiona prosečne starosti devet godina, savremenom tehnologijom i automatizovanim pražnjenjem olakšaćemo poslovanje i poboljšati kvalitet usluge.
Još jedna prednost ovog kamiona jeste ta što ima mogućnost ugradnje dodatne opreme koja služi za pražnjenje podzemnih kontejnera koje imamo u planu za 2017. godinu.

„Na ovaj način želimo da unapredimo našu opštinu. Lokacije za postavljanje podzemnih kontejnera će odrediti stručna služba, ali je poznato da će biti raspoređeni u užem centru grada, tačnije, u glavnoj ulici“, ističu u ovom preduzeću.
Navode da je u planu da, u saradnji sa Opštinom Bačka Palanka, JKP „Komunalprojekt“ ove godine dobije još jedan kamion.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here