Đoković uplatio pet miliona dinara pomoći Novom Pazaru

215
EPA-EFE/MICHAEL DODGE

NOVI PAZAR: Najbolji teniser sveta Novak Đoković uplatio je danas pet miliona dinara Opštoj bolnici u Novom Pazaru za pomoć u borbi protiv korona virusa.


Đoković je imajući u vidu tešku situaciju u tom gradu lično kontaktirao rukovodstvo bolnice i ponudio da „Fondacija Đoković“ odmah kupi sve što je neophodno za lečenje zaraženih virusom Covid-19.

„Đoković je već danas uplatio pet miliona za kupovinu zaštitne opreme, lekova i medicinskih aparata, a dogovor je da sledeće nedelje uplati još koliko bude potrebno“, rekao je Tanjugu direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović.

Oops...
Slider with alias prvi_test_slajder not found.

 

U pitanju je velika pomoć, ubedljivo najveća koju je Novi Pazar dobio, navodi Ćorović

„U ime svih građana Novog Pazara i svih zdravstvenih radnika zahvaljujem se na pomoći koja će biti iskorišćena za ovu borbu i za kupovinu zaštitne opreme, medicinskih aparata i lekova“, ističe Ćorović.

Đoković, koji je i sam zaražen korona virusom, na početku pandemije uplatio je milion evra pomoći Srbiji za kupovinu medicinske opreme, a značajna finansijska sredstva donirao je i Italiji, zemlji koja je najviše bila pogođena virusom.


Pogledaj: Broj zaraženih u Srbiji raste, učinite što je do vas da se zaštitite

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here