Расте број заражених ковид вирусом у општини Бачка Паланка

Саопштење Дома здравља "Др Младен Стојановић"

1379
Foto: Pixabay

Према подацима епидемиолошке службе у Дому здравља “Др Младен Стојановић” пораст броја заражених од ковида на подручју бачкопаланачке општине наставља се и даље.


Тако је током протекле недеље, почев од 18.07. регистровано нових 125 заражених пацијената, а само у петак нових 29 случајева.

Од тог броја, 40 посто инфицираних је у старосној доби преко 60 година.

Из епидемиолошке службе подсећају да ЦОВИД амбуланта радним данима ради од 7:00 до 20:00 часова, а суботом од 8:00 до 14:00 часова.

Ношење маски је обавезно у Дому здравља и свим осталим здравственим установама, а препорука је да се маске носе и у свим другим приликама где није могуће држати потребну дистанцу.

Уз придржавање свих мера личне заштите и даље се као најбоља превентивна мера препоручује вакцинација, нарочито старијих грађана, хроничних болесника и свих оних са слабијим имунитетом.

1 коментар

  1. Лажовчине. Е сад ко све, то не знам. И у којој мери. Ценим све, а да су људи испараноисани, но да не грешим душу. Али да је лаж основна потка сцијентистичког култа који је започет још од комунизма интензивније, у то немам сумње, као и срамну гејтсовску (бафетовску иза њега-пре рећи нато глобалистичку са јудеомасонском нити наравно) не сумњам.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here