Саопштење Дома здравља – Корона не посустаје!

Саопштење Дома здравља "Др Младен Стојановић" из Бачке Паланке

1458

С обзиром да се ситуација са COVID-ом не смирује још увек, у COVID амбуланту у Бачкој Паланци јави се већи број грађана и углавном буду прегледани истог дана, мали број, по потреби, буде заказан за сутрадан – потврдили су нам у Дому здравља ”Др Младен Стојановић”.

COVID амбуланта радним даном ради од 7 до 20 часова, у две смене, у оквиру којих се укупно обави око 50 првих прегледа пацијената а поред њих и одређени број контролних прегледа. Амбуланта ради и сваке суботе, а од јуче (07.08.) и недељом, у времену од 8 до 16 часова. И даље се код пацијената већином региструје лакша клиничка слика која не захтева хоспитализацију.

Упоредо са порастом броја заражених, бележи се и повећано интресовање за вакцинацију и то првенствено 4-ом дозом. Са вакциналног пункта у амбуланти “Стари град“ су нам саопштили да су у првој недељи августа 124 грађана вакцинисана, од тога 100 Синофарм и 24 Фајзер вакцином. Сви који желе могу се вакцинисати сваког радног дана пре подне до 14 часова, изузев четвртком, кад амбуланта “Стари град” ради од 13 до 19 часова.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here