Sedma žrtva koronavirusa u Srbiji, ukupno 457 zaraženih

792
Foto: Pixabay

Još jedna žrtva Kovida-19 u Srbiji, ukupno sedam osoba preminulo je od posledica koronavirusa. Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je potvrđeno ukupno 457 slučajeva koronavirusa.

15.15 – Direktorka Instituta „Batut“ doktorka Verica Jovanović apelovala je još jednom na građane da ostanu u svojim kućama, posebno stariji sugrađani.

15.12 – Još jedna žrtva koronavirusa u Srbiji. Preminula je osoba koja je bila hospitalizovana u bolnici „Dragiša Mišović“.

15.04 – Još 73 slučaja koronavirusa u Srbiji, ukupno 457.

14.55 – Očekuje se početak konferencije na kojoj će biti saopšteni najnoviji podaci o broju zaraženih koronavirusom.

Najviše zaraženih je u Beogradu, Nišu i Valjevu.
Najviše zaraženih je u Beogradu, Nišu i Valjevu.

Od poslednjeg izveštaja, testirani su uzorci 295 osoba od kojih je 73 pozitivno i 222 negativno na novi koronavirus.

U nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta „Torlak“ testirano je ukupno 1.456 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

U toku noći preminula su dva pacijenta kod kojih je bio potvrđen Kovid-19. Od koronavirusa u Srbiji preminulo ukupno šest ljudi.

Prema poslednjim informacijama, najviše zaraženih je u Beogradu, Nišu i Valjevu. Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila da su doktori rekli da još ne treba zatvarati ta tri grada, a da će ta mera biti sagledana u naredna 24 sata.

Sreda je bila najteži dan od početka epidemije u Srbiji, pošto je potvrđen 81 novi pacijent, a nažalost bilo je i smrtnog ishoda.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here