АД „Подунавље“- Отвoрен нови продајни објекат Панонија (ВИДЕО)

Вредни поклони за купце на дан отварања!

4788

БАЧКА ПАЛАНКА: У среду, 13.07., АД „Подунавље“ отворило је  нови малопродајни објекат „Панонија“ на адреси Шафарикова 67. 


Нови малопродајни објекат „Панонија“ купцима нуди асортиман робе са преко 2500 артикала на 120м2 продајног простора. Купци могу да атрактивну понуду и цене са акцентом на свакодневно свеже воће и поврће и паковано свеже месо. Са посебном пажњом бирани су и остали артикли а све у циљу задовољења најразличитијих потреба купаца.

Вредни поклони за купце на дан отварања

На дан отварања потрошаче који посете објекат очекују могобројни поклони, промоције и дегустације, а за све купце који тог дана обаве куповину у вредности од минимум 2000 динара АД „Подунавље“ је припремило посебне поклоне изненађења. Иза греб-греб картица се крију атраткивни поклони као што су ваучери за куповину, поклон пакети, и телевизор марке VIVAX. Такође купце на дан отварања очкекује и попуст од -10% на сваку објављену куповину.

Ово је 15 објекат АД „Подунавља“ у Бачкој Паланци и 132 у систему

Радно време новог малопродајног објекта  АД „Подунавља“ – „Панонија“, ће бити сваког радног дана и суботом од 07:00 до 21:00 час и недељом од 07:00 до 20:00 часова.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here