Behaton ploče i betonska galanterija na jednom mestu – Najpovoljnije

65

Ark behaton i betonske orgrade je firma iz Obrovca koja se bavi proizvodnjom behaton ploča različitih oblika i boja i betonskih ograda, koji su novi hit u uređenju dvorišta.

Behaton ploče se proizvode od visokokvalitetnih marki betona uz korišćenje posebnih aditiva koji ih čine otpornim na mraz, pritisak i habanje. Lepog su dizajna, pravilnih i nepravilnih oblika i različitih boja.

Behaton ploče se koriste za popločavanje otvorenih podnih površina. Kreativni potencijal ovih proizvoda pruža neograničene mogućnosti u spajanju arhitektonskih objekata sa prirodom. Behaton ploče imaju širok spektar prednosti u odnosu na alternativne materijale – estetika, laka ugradnja, dugotrajnost, funkcionalnost, ekologija.

Velika paleta završnih obrada i različiti oblici behaton ploča, čine ih idealnim za parterno uređenje otvorenih površina kao što su parkovi, šetališta, trotoari, platoi, dečija igrališta, vrtovi, dvorišta, pešačke staze, ulice, parkirališta,  itd.

Behaton ploče su dostupne u više boja, i to:

  • CRVENA,
  • ŽUTA,
  • BRAON,
  • KAJSIJA,
  • ZELENA ,
  • CRNA I SIVA.

 

Beahton ploče su pogodne za izradu staza, dvorišta, bašta, prostora oko bazena, trotoara, bezinskih pumpi, saobraćajnica i drugih javnih površina.

PREDNOSTI BEHATON ploča su višestruke: lako se postavljaju, a po potrebi se mogu lako i brzo demontirati ili ponovo na istom ili drugom mestu montirati. Podnose intezivno opterećenje, ne kližu se, otporne su na mraz i ulepšavaju prostor.

Svi naši proizvodi su atestirani od strane zavoda za ispitivanje materijala i konstrukcije a.d. Subotica.

Kontakt: 

Telefoni: 060 3039 845 – Stefan, 060 5678 958 – Branislav

E-mail: ark@behaton.rs

Web sajt: behaton.rs

Radno vreme:

Pon- Sub od 07 – 15 časova

Adresa: 

Sime Šolaje 22,
21432 Obrovac, Bačka Palanka

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here