НОВО У ГРАДУ – Концепт бар „Трезор“: Водите здрав живот са ужитком

Нешто што је Бачкој Паланци требало! Здрава храна у теглама, протеински шејкови,

5179

НОВО У ГРАДУ: Почетком децембра у Бачкој Паланци се отворио концепт бар „Трезор“ који иде у корак са светским трендовима и настоји да учини бригу о здрављу забавном. Овај концепт бар налази се у улици Цара Лазара и нуди здраве напитке и храну. 


Oдредница „концепт“ путоказ je за другачије осмишљен мени и ентеријер и посебан утисак који ће вам „Трезор“ оставити.

„Трезор“ свој концепт заснива на припреми свежих и добро избалансираних састојака, који дају напицима и храни одличан укус.

Било да сте посвећени одређеном типу исхране, бавите се спортом или једноставно водите рачуна о свом здрављу и томе шта уносите у свој организам, у „Трезору“ ћете задовољити своју потребу за здравим начином живота.

Вашу препоручену дневну дозу витамина овде ћете унети лако, једноставно и са уживањем

У понуди овог концепт бара се налазе кафе, сокови, чајеви, топле чоколаде, шејкови и оброк салате.

Поред стандардне кафе попут еспреса са млеком, можете и пробати протеинску кафу, која је фантастична.

Ако ипак желите да се освежите, ту су здрави органски цеђени сокови од лимуна и поморанџе.

У зимским данима организми нам траже топле напитке. Ако сте хедонисти, нећете погрешити ако пробате топлу чоколаду – грејаће вас и сладити у хладним данима. Природни чајеви у аутентичним енглеским шољицама су још један мелем за душу у хладним данима који нуди „Трезор“.

Оно по чему је овај концепт бар посебан и што ћете тешко пронаћи у околини јесте њихова понуда сјајних шејкова са протеином. Ови напици су савршене замене за оброке и организму обезбеђују неопходну дозу протеина, а самим тим га припремају и дају енергију да издржи целодневне активности.

У понуди шејкова са протеином су:

  • Плазма шејк
  • Сникерс шејк
  • Банана шејк
  • Рафаело шејк

Здрав оброк увек уз вас, у торби, аутомобилу, школи или на послу!

У понуди се налазе и здрава храна у теглама и овсене каше. Пронађите вашу живописну и шарену комбинацију у тегли која може бити било који оброк у дану:

  • Брут салата – фантастична мешавина димљеног тофуа и домаћег поврћа (зелена салата, купус, шаргарепа, парадајз, краставац) са дресингом и печеним сусамом.
  • Грен салата – за љубитеље зелениша, ту је изузетно здрав оброк од кускуса, грашка, кукуруза шећерца, краставаца, зелене салате, купуса, голица, са дресингом.
  • Марс салата – састојци које иду у необичну витаминску салату „са друге планете“ су леблебија, кикирики, кукуруз шећерац и домаће поврће.
  • Соната – љубитељи слатког ће волети Сонату, која је слаткиш-композиција оваса, сојиног млека, банане, јабуке, јагоде, чија семена, голца, шећера и ванила ароме.

Угодан амбијент и опција да понесете храну и напитке

Овај амбијент је савршен да седнете, одморите и попијете или поједете нешто органско и здраво. Ако сте пак у журби све са менија можете узети за понети.

Али ни то није све – поред овог објекта налази се мењачница која је такође у власништву власнице овог шармантног концепт бара. У овој мењачници можете измирите све своје обавезе, обавити платни промет или заменити валуте.

Адреса: 

Цара Лазара 11, Бачка Паланка

Радно време: 

Понедељак – Петак: 08:00 – 20:00

Социјалне мреже: 

Инстаграм: caffetrezor_

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here