Otkazano otvaranje Salaša Idila u Bačkoj Palanci

8349

Prateći želje i potrebe ljudi da izađu iz grada i provedu kvalitetno vreme u prirodi, daleko od gradske buke, napravljen je „Salaš Idila“ i to u blizini Bačke Palanke, na izlazu iz grada prema Obrovcu, sa leve strane.


USKORO INFORMACIJA O OTVARANJU SALAŠA!

Salaš poseduje bogatu ponudu za sve istančane ukuse posetilaca. Veliki broj stolova i stolica za mirno ispijanje kafe i ručak u prirodi. Ako dođete u večernjim satima, možete sedeti oko moderne „logorske“ vatre, koja će vas ugrejati i probuditi osećaj uživanja i opuštanja.

Zvuk fontane u središnjem delu salaša dopire na sve strane, a dobro je poznato svima da zvuk vode opušta.

Za najmlađe ima mnogo prostora za igru. Veliki travnjaci koji su pogodni za bilo kakvu vrstu zabave, a tu je i kvalitetno dečije igralište sa obimnim sadržajem, poput tobogana, trambolini, ljuljaški i slično.

Salaš je posebno interesantan ljubiteljima roštiljanja, jer mogu sa prijateljima ili porodicom da se osame i druže u divnom prirodnom okruženju, a dečica mogu da uživaju u još jednom igralištu koje je veliko i odvojeno od igrališta u okviru dvorišta.

Pogledajte idejni projekat kompleksa Salaš Idila.

 

Proslavite u Salašu Idila najradosnije trenutke.

Veliki zatvoreni restoran sa prozračnim staklenim portalima gde se pruža pogled na zelenilo u dvorištu, idealan je za svadbe, krštenja i rođendane. Pored zatvorenog restorana, „Salaš Idila“ poseduje i restoran na otvorenom koji je prigodan za sve vrste proslava. Kapacitet restorana je za 350 osoba.

Ono što je veoma interesantno jeste apartman za mladence koji odluče da proslave venčanje u ambijentu Salaša Medić. Apartman je savremenog dizajna i pruža komfor u svakom kutku.

Ako želite da popijete kafu, posetite Salaš Idila i u kafiću restorana uživajte u prelepom pogledu koji se pruža na našu bačku ravnicu.

Dodatne informacije na broj: 065 22 800 80

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here