Отворена нова продавница Касице С у Бачкој Паланци

3295

БАЧКА ПАЛАНКА: Данас (20.04) је на адреси Шафарикова 89 отворен нови малопродајни објекат Касице С који вам нуди широку понуду робе на 100 м2. Ово је осми малопродајни објекат Касице С у општини Бачка Паланка а најавили су отварање још једног објекта на територији Бачке Паланке ове године и то на већој површини од свих досадашњих.


Поклони за купце на дан отварања

Купци који данас посете нову продавницу Касице С у Шафариковој улици у Бачкој Паланци биће обавештени о условима награђивања вредних поклона који су спремни за купце. Радно време новог објекта у Бачкој Паланци ће бити од 07 до 20 часова и недељом од 07 до 12 часова.

Касица С је ове године проширила понуде робних марки Равница и Силкy, а ове године најављују још новина.

-Касица С Вам пружа најниже цене за ваше основне потребе и све производе из асортимана наших робних марки можете пронаћи у нашим продајним објектима. У складу са нашом жељом да вам понудимо најбољи однос цене и квалитета, можемо да се похвалимо да смо постали екслузивни увозници слатког програма турског произвођача Антат који се на тржишту Европе истакао међу осталим производима по свом квалитету производа и посебним укусима које производи. Ове године планирамо да проширимо још наш асортиман произовода робне марке које волите и као и сад, бићемо најповољнији са понудом на тржишту. – истичу из Касице С.

„Због вас смо ту и трудићемо се да вам пружимо још ширу и садржајнију понуду како намирница, хемије, тако и осталог основног асортимана. Наша мисија је да чувамо ваш буџет и да пружимо најповољнију понуду на тржишту.“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here