Počela prodaja karata za koncert Peđe Medenice na Salašu Idila

Karte su puštene u prodaju i možete ih kupiti po ceni od 700 dinara u Etno Idili.

1757

BAČKA PALANKA: Posle dužeg vremena, na radost svih naših sugrađana, 23 jula, na salašu Idila, naš sugrađanin Peđa Medenica održaće koncert sa početkom u 20 časova. Karte su puštene u prodaju i možete ih kupiti po ceni od 700 dinara u Etno Idili, na adresi Vojvode Živojina Mišića 55 u Bačkoj Palanci


Broj za rezervacije: 065 4302282

Da podsetimo, prethodnog meseca u Bačkoj Palanci je otvoren Salaš Idila koji je privukao veliku pažnju javnosti. Salaš Idila poseduje veliki zatvoreni restoran sa prozračnim staklenim portalima, dečije igralište, odvojeni kafić, igralište i restoran na otvorenom koji je prigodan za sve vrste proslava.

Početkom jula na Salašu Idila pevao je naš popularni pevač Dženan Lončarević na koga publika i posetioci nisu ostali ravnodušni. To je još jajan sjajan dokaz da je mesto odlično za fenomenalne zabave i izlaske, a Peđa neminovno pravi dobru atmosferu.

Rezervišite vaše mesto još danas, a predlažemo vam i da posetite Salaš Idila koji se nalazi na Obrovačkom putu bb u Bačkoj Palanci. Sigurno ćete i vi biti oduševljeni.

Za više informacija posetite instagram profil Salaša Idile: salas.idila_bp


 

Pogledajte kako je to bilo na Dženanu: 

Intervju Peđe Medenice u Etno idilli: 

Sa otvaranja Salaša Idila: 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here