Uvek sveža Caribic pizza i u Bačkoj Palanci

11400

Caribic picerija u Bačkoj Palanci nalazi se na uglu Jugoslovenske armije i Milana Kurepe (Uska ulica). Caribic picerije postoje već 28 godina i do sada su vam njihovi proizvodi bili dostupni u  14 objekata u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.


U njihovoj ponudi su pizze različitih ukusa, sladoledi, palačinke, salate i osvežavajući napici. Ukoliko ne možete da se odlučite između pizze dva ukusa, možete poručititi pizzu pola-pola. Takođe imate mogućnost da birate veličinu pizze i tip testa, a uvek za vas imaju spremne akcije.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је caribic-backa-palanka-3-800x325.jpg

 

Kompletnu ponudu sa cenama možete pogledati na njihovom sajtu caribic.rs

Caribic pizza je svakodnevno posvećena održanju kvaliteta svojih proizvoda i daljim inovacijama. Od osnovnih namirnica do finalnog proizvoda – sve je uvek sveže, od najkvalitetnijih sastojaka,  sa jednako prepoznatljivim ukusom i stilom. 

Pogledajte ponudu Caribic pizza u Bačkoj Palanci: 

Koliko god da je ishrana naša svakodnevna životna potreba, svakako volimo i da uživamo u dobroj hrani. Zbog toga se u Caribic restoranima poslužuje uvek svež, ukusan i izdašan obrok.


Ako pazite na liniju, ili poželite slatke ukuse, u ponudi su i palačinke, sladoled, sokovi i veoma ukusne salate. 

 

„Naše opredeljenje je da ne prodajemo proizvod koji nije apsolutno svež. Naše pizze služe se tek izašle iz peći.“

„Hrana koju vam poslužujemo pripremljena je brižljivo i kvalitetno, a kreirana je s ljubavlju. Kao pravi domaćini, za vas biramo samo najbolje namirnice i vodimo računa da vas u Caribic restoranima uvek očekuje veliki izbor.“

Dostava na teritoriji Bačke Palanke 

U prijatnom ambijentu za vas smo tu 24/7/365, a ukoliko poželite Caribic pizzu na vašoj adresi dovoljno je da pozovete 021 66 11 800 ili 066 66 11 800 i da se prepustite užitku jer naša pizza do vas stiže za garantovanih 29 minuta. Dostavu možete poručiti i preko sajta caribic.rs, gde imate detaljniji opis svakog proizvoda.

Radno vreme Caribic picerije u Bačkoj Palanci : 

Petak – subota: 10 -00h

Nedelja – četvrtak: 10-23h

 

Lokacija:

Akademika Jugoslovenske armije 11, lokal 1 (ugao sa ulicom Milana Kurepe)

Bačka Palanka – Pogledaj na MAPI.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here