Akcija doniranja cveća Gerontološkom centru u Bačkoj Palanci

539

BAČKA PALANKA: U Gerontološkom centru u Bačkoj Palanci pokrenuta je akcija donacije cveća koje bi oplemenilo prostor u kom borave naši najstariji sugrađani. 


Akcija ima za cilj da se enterijer obogati sa što više cveća. Moto akcije je „Nije dovoljno živeti – potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cveća“.

Tim povodom iz Gerontološkog centra pozivaju građane da se svojom donacijom pridruže akciji. Saksijsko cveće i ostalo ukrasno bilje može se doneti u Gerontološki centar, svakog radnog dana od 07 do 15 časova. Očekivanja su da će zelena oaza dodatno oplemeniti domski prostor.

Telefon za kontakt- 063/652-764

U Gerontološkom centru u Bačkoj Palanci trenutno boravi 120 korisnika kojima se svakodnevno pruža zdravstvena zaštita, pomoć i nega, a osim toga tu su i radno –okupacione i rekreativno–rehabilitacione aktivnosti o kojima se stara stručno osoblje doma.

Zbog sveukupne epidemiološke situacije, kulturno zabavne aktivnosti korisnika su svedene na minimum, pa je u tom znaku protekao i oktobar koji se tradicionalno obeležava kao “Mesec starih”.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here