Izmenjeni termini odnošenja smeća u Bačkoj Palanci

Pojedini građani tvrde da se i ranije dešavalo da kontejneri oko stambenih zgrada, pored dečjih igrališta, budu prepuni

2285
Foto: Privatna arhiva

BAČKA PALANKA: Zbog kvara kamiona koji odvozi otpad u Bačkoj Palanci, u narednim danima biće izmenjeni termini odnošenja smeća, radiće se u dve i više smena, rekao je za RTV Boško Mijatović direktor Komunalprojekta.


„Ako bude bilo potrebe radićemo i u tri smene, kako kontejneri ne bi bili prenatrpani, molimo građane za razumevanje i strpljenje u narednih nekoliko dana, dok se ne prevaziđe novonastala situacija“, dodao je on.

Pojedini građani tvrde da se i ranije dešavalo da kontejneri oko stambenih zgrada, pored dečjih igrališta, budu prepuni.

„Dovoljno je da malo dune vetar i smeća ima na sve strane, jer se ne odnosi redovno. Fotografišemo, postavimo na društvene mreže, onda dođu i očiste. Veliki broj građana nepropisno odlaže otpad, ostavljaju delove nameštaja, uginule životinje što nije u redu…kada su visoke temperature oseća se neprijatan miris, ne možemo otvoriti prozor u stanu’’, pričaju Bačkopalančani.

Nadležni uveravaju da će tokom sledeće nedelje, kamioni smećari biti popravljeni, sve količine nagomilanog otpada uklonjene, grad čistiji a građani zadovoljni.


Pogledaj: Dunavski bal 9. 10. i 11. jula u Bačkoj Palanci

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here