JKP „Komunalprojekt“ nastavlja da dezinfekcijom ulica

2531

JKP „Komunalprojekt“ ovim putem obaveštava građane Bačke Palanke da je u skladu sa naredbom opštinskog štaba za vanredne situacije započeta dezinfekcija ulica, trotoara i ostalih javnih površina.


Dezinfekcija se vrši natrijum – hipohloritom koji se proizvodi na fabrici vode u Bačkoj Palnaci. Sva dodatna proizvedena količina ovog dezinfikacionog sredstva biće dodeljena svakoj mesnoj zajednici na teritoriji naše opštine.

[wonderplugin_slider id=154]

 

„Još jednom pozivamo građane da ne izlaze iz sopstvenih kuća, osim u situacijama preke potrebe, a naše starije sugrađane molimo da ostanu u svojim kućama, a za sve potrebe mogu da kontaktiraju pozivni centar na brojeve telefona 060 59 79 414, 060 59 79 410 i na 021 210 11 17. Ostanimo kod kuće, spasimo živote“, poručuju iz JKP „Komunalprojekt“-a.


 

U nedelju 29.03. počela je da se radi dezinfekcija ulica i u Čelarevu.

„Dezinfekcija će se raditi kontinuirano ali u jednom momentu će trebati podrška naših sugrađana koji imaju traktore sa prskalicama.“
Ovom prilikom iz UG “ Čib Čelarevo“ na njihovoj fb stranici apeluju na one koji mogu da pomognu u ovoj situaciji da se jave predsedniku UG „ČIB Čelarevo“ .


Povezane vesti: 

Zatvorena pijaca u Bačkoj Palanci

Bačkopalančani krše policijski čas

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here