Nova izmena režima saobraćaja na obilaznici oko Bačke Palanke

Novi režim saobraćaja važi od 01.04.

3675

Od 1.04.2021. godine doći će do izmene režima saobraćaja na obilaznici oko Bačke Palanke za sva vozila osim za teška teretna vozila koja će se i dalje privremeno usmeravati ka graničnom prelazu sa Republikom Hrvatskom (Bačka Palanka/Ilok) prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji na državnom putu I B reda broj 12, deonica Bač – Bačka Palanka – Čelarevo, na državnom putu II A reda broj 108, deonica Gajdobra – Bačka Palanka i na državnom putu II B reda broj 306, deonica Gajdobra – Čelarevo.


Obilaznica oko Bačke Palanke prestaje da bude jednosmerna u smeru Bača, jer se postojećoj saobraćajnoj traci u smeru Bača od početka obilaznice do isključenja za Bačku Palanku, koja se privremeno koristila kao parking za teška teretna vozila i postojećoj saobraćajnoj traci u smeru Novog Sada, koja se privremeno koristila za saobraćaj prema Baču, vraća prvobitna namena.

Tako da se na celom potezu obilaznice uspostavlja redovan saobraćaj za sva vozila osim za teška teretna vozila u smeru od Novog Sada ka graničnom prelazu Bačka Palanka.

[rev_slider alias=“petrusha“][/rev_slider]

 


Pogledaj: Od danas prijava za isplatu pola minimalca za april

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here