Nova LED rasveta u Sportskoj hali Tikvara

Uskoro će za sve posetioce u Sportskoj hali biti dostupan i besplatan Wi-Fi

731
Foto: BAP VESTI

BAČKA PALANKA: U velikoj sali Sportske hale Tikvara postavljena je nova LED rasveta. Takođe, u velikoj sali su promenjeni svetlarnici, a trenutno je u toku zatvaranje staklenih panela.


Direktor USR „Tikvara“ Milan Kozomora za BAP VESTI kaže da se ovih dana vredno radi na renoviranju delova sportskog centra, a naredne godine najavljeni su radovi na kompleksu bazena, kao i na otvorenim terenima Sportsko-rekreacionog centra.

„Radi se i na sređivanju medija centra u velikoj sali, a početkom sledeće godine biće uveden besplatan bezični internet za sve posetioce. Na proleće će biti u potpunosti renoviran otvoreni košarkaški teren, a pre toga biće uređen parking kod jezera Tikvara. Zatvorili smo staklene panele u velikoj sali i ideja je da tu postavimo bilborde poznatih sportista iz naše opštine“, kaže Kozomora.

Da podsetimo, u toku je postavljanje nove ulične rasvete na bentu u Bačkoj Palanci. Biće postavljena 44 nova stuba, 5 metara visine, sa „pametnom“ LED rasvetom koja štedi energiju.

Najveća investicija u narednoj godini će svakako biti nastavak radova na kompleksu bazena u Bačkoj Palanci. Za dva dečija bazena iz budžeta opštine Bačka Palanka izdvojeno je 126.630.000 dinara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here