Nova naredba Opštinskog štaba za vanredne situacije

3926

BAČKA PALANKA: Opštinski štab za vanredne situacije u ponedeljak, 16. novembra doneo je novu naredbu radi sprečavanja širenja korona virusa.


Ograničava se, u periodu od 17. novembra do 1. decembra 2020. godine, radno vreme privrednih subjekata koji obavljaju ugostiteljsku delatnost, prodavnica, subjekata koji obavljaju delatnost u trgovinskim formatima, bioskopa i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću na teritoriji opštine Bačka Palanka tako da radno vreme organizuju u periodu od 05:00 do 21:00 čas, uz poštovanje svih ranije donetih naredbi, preporuka i mera u cilju sprečavanja širenja virusa covid-19.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 

Od ovog ograničenja izuzimaju se apoteke, benziske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekti koji vrše dostavu hrane na teritoriji opštine Bačka Palanka.

Za sprovođenje ove naredbe zadužuju se privredni objekti koji obavljaju ugostiteljsku delatnost, subjekti koji obavljaju delatnost u trgovinskim formatima bioskopi i priređivači posebnih i klasičnih igara na sreću na teritoriji opštine Bačka Palanka.

Ova odluka stupa na snagu dana 17. novembra 2020. godine.


Pogledaj: Šušnica: Trenutna situacija alarmantna, narednih dana odluka o novim merama (VIDEO)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here