„Novi Sad-Gas“ zatvara blagajnu i u Bačkoj Palanci

Ustupanjem Toplane u Bačkoj Palanci došlo do znatnog smanjenja u obima poslovanja

3235

BAČKA PALANKA: Privredno društvo „Novi Sad-Gas“ doo, izdalo je saopštenje da će zatvoriti dve blagajne u Vojvodini, odnosno u Novom Sadu i u Bačkoj Palanci.


Blagajna u Bačkoj Palanci, koja se nalazi na adresi Kralja Petra Prvog 13, zaključno sa 01.11.2021. godine, prestaje sa radom.

Kako stoji u saopštenju ovog preduzeća, odluka je doneta iz razloga ekonomičnosti i efikasnosti u poslovanju, sa ciljem pružanja usluga od važnosti za potrošače i obavljanja delatnosti od javnog značaja i interesa, ceneći i činjenicu da značajno mali broj potrošača vrši uplate preko blagajni Društva, da je ustupanjem Toplane u Bačkoj Palanci došlo do znatnog smanjenja u obima poslovanja na teritoriji bačkopalanačke opštine, a polazeći od analize iskazanih potreba korisnika za uspostavljanjem efikasnije komunikacije, ali i od ograničenja zapošljavanja u javnom sektoru.

Sva plaćanja obaveza potrošači ubuduće mogu izvršiti na šalterima poslovnih banaka, pošte, menjačnicama koje vrše poslove platnog prometa i putem e-banking usluge.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here