Opština Bačka Palanka: Glasajte za predloge projekata

Bačka Palanka je osvojila 20.000 evra kao jedna od najaktivnijih opština u igri Uzmi račun i pobedi. Glasajte za projekte u koje bi trebalo uložiti taj novac!

3292

Bačka Palanka je osvojila drugo mesto u kategoriji velikih opština u okviru takmičenja lokalnih samouprava Uzmi račun i pobedi 2020. Nagrada za najaktivnije opštine je fond za lokalna ulaganja u iznosu od 20.000 evra, a projekat koji će se realizovati biraju građani.


Pred vama se nalaze tri predloga projekta koji konkurišu za realizaciju u Bačkoj Palanci. Dodelite projektima bodove od 1 do 3 (1 – najmanje, 3 – najviše), jer će predlog projekta koji do petka, 21. maja 2021. osvoji najveći broj bodova biti realizovan u Bačkoj Palanci!

Predlozi projekata:

Foto: Printscreen/uzmiracun.rs

Dodelite projektima bodove od 1 do 3 (1 – najmanje, 3 – najviše), jer će predlog projekta koji do petka, 21. maja 2021. osvoji najveći broj bodova biti realizovan u Bačkoj Palanci!

Glasajte za projekat OVDE

1 KOMENTAR

  1. Pored Dunava i Tikvare, otvoreni bazen je nepotreban. Valjalo bi od njega napraviti zatvoreni bazen, kako bi se mogao koristiti i zimi, a samim tim bi se otvorila mogucnost za uvodjenje jos nekih sportskih disciplina…sanacija decijih i sportskih igralista, kao i javna rasveta bi svakako trebali biti obuhvaceni planom i budzetom grada…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here