Opštinski štab za vanredne situacije doneo nove mere za ugostiteljske objekte

4053

BAČKA PALANKA: Opštinski štab za vanredne situacije Opštine Bačka Palanka na današnjoj sednici doneo je nove mere u borbi protiv širenja korona virusa.


Dozvoljava se privrednim subjektima na teritoriji opštine Bačka Palanka koji obavljaju registrovanu delatnost pružanja usluga u oblasti ugostiteljstva, a koje obuhvataju prodaju hrane i pića (ugostiteljski objekti, ketering, kafa „za poneti“ i sl.) i koji imaju šalter za šaltersku prodaju mogućnost vršenja šalterske prodaje uz poštovanje svih ranije donetih naredbi, preporuka i mera u cilju sprečavanja širenja virusa covid 19.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Zabranjuje se konzumacija hrane i pića ispred ugostiteljskih objekata iz kojih se vrši šalterska prodaja.

Naređuje se privrednim subjektima na teritoriji opštine Bačka Palanka koji obavljaju delatnost pružanja usluga u oblasti ugostiteljstva, a koje obuhvataju prodaju hrane i pića, da u periodu od 17:00 do 05:00 časova narednog dana uklone stolice i stolove postavljene ispred objekata.

Za sprovođenje ove naredbe zadužuju se provredni subjekti na teritoriji opštine Bačka Palanka koji obavljaju delatnost pružanja usluga u oblasti ugostiteljstva, a koje obuhvataju prodaju hrane i pića.


Pogledaj: Broj aktivnih slučajeva u opštini Bačka Palanka se povećava

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here