Полицијска станица у Бачкој Паланци продужила радно време шалтера за издавање личних докумената

Грађани и даље могу заказати свој термин електронским путем или личним доласком

2286
Фото: БАП ВЕСТИ

Министарство унутрашњих послова, Управа за управне послове, због повећаног интересовања грађана за издавање личних докумената – пасоша, личних карата и возачких дозвола пред сезону летњих годишњих одмора, а по наређењу министра унутрашњих послова Александра Вулина, увело је рад шалтера и недељом, док ће од сутра, 1. јуна, бити продужено радно време шалтера радним данима и суботом у седиштима свих полицијских управа на територији Србије, а у Београду у свим полицијским станицама и одељењима.


У Полицијској станици у Бачкој Паланци, такође је продужено радно време шалтера за издавање личних докумената и од среде (01.06.) радиће радним данима од 7:30 до 20 часова, а до сада је било до 15:30 часова. Грађани могу заказати свој термин електронским путем или личним доласком.

Министарство унутрашњих послова ће, баш као и до сада, на дневном нивоу пратити потребе грађана и на основу броја захтева реаговати правовремено и предузимати одговарајуће мере како би наши грађани у што бржем року извадили нова лична документа.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here