Politički neistomišljenici hakuju komentare na našoj FB stranici

Na Facebook stranici Bačka Palanka Dešavanja se vodi "mali hakerski rat"

1128

BAČKA PALANKA: Na Facebook stranici Bačka Palanka Dešavanja se vodi „mali hakerski rat“. Naime, kada je naš medij objavio vest da su, u subotu (27.11.), ekološki aktivisti blokirali deo puta na relaciji Bačka Palanka – Čelarevo, na najčitanijoj bačkopalanačkoj Facebook stranici počeli su intenzivni komentari naših pratilaca. Jedni su osuđivali a drugi podržavali blokade puteva.

Pogledajte izvornu vest: 

Aktivisti blokirali i put Bačka Palanka – Čelarevo (VIDEO)

U ponedeljak (29.11.) počeli su da nestaju komentari sa ove objave jer su neki od pratioca naše stranice tuđe komentare prijavljivali Facebook-u kao nepoželjni sadržaj koji krši standarde Facebook-a. Socijalna mreža Facebook u takvoj situaciji odmah uklanja prijavljeni komentar, a autor komentara ima pravo da se ne složi sa tom odlukom i piše Facebook-u.

Od 59 komentara na toj objavi trenutno je ostalo samo 5 komentara (pogledaj sliku).

Pisali su nam pratioci kojima je skinut komentar sa mišljenjem da smo mi kao administratori FB stranice namerno skidali njihove komentare.

Poruka koja stigne od Facebook-a kada neko prijavi komentar kao nepoželjan

Ovim putem obaveštavamo javnost da redakcija BAP VESTI nije skidala komentare u predmetnoj objavi. Naša redakcija blokira samo one komentare koji su uvredljive prirode prema pojedincu, one koje sadrže psovke ili reklamiraju komercijalne sadržaje.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here