Продужен рок за пријаву грађана на конкурс за мере енергетске санације

Комисија за спровођење поступка по овом конкурсу донела одлуку у продужењу рока

842

Општина Бачка Паланка обавештава грађане да је продужен рок за пријаву на јавни позив за учешће крајњих корисника за суфинансирање мера енергетске санације, породичних кућа, станова и стамбених зграда које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора на територији општине Бачка Паланка за 2022. годину.


Комисија за спровођење поступка доделе средстава за бесповратно суфинансирање активности на унапређењу енергетских својстава стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији општине Бачка Паланка, обавештава заинтересоване крајње кориснике (грађане) да је у петак, 26.08. донела Одлуку о продужењу рока по Јавном позиву за учешће крајњих корисника у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора на територији општине Бачка Паланка за 2022. годину.

Рок за учешће крајњих корисника по овом јавном позиву се продужава до 05.09. 2022. године. У свему осталом наведени Јавни позив остаје непромењен.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here