Продужен рок за привредне субјекте по Јавном позиву

По Јавном позиву за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте.

245

Комисија за спровођење поступка доделе средстава за бесповратно суфинансирање
активности на унапређењу енергетских својстава стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији општине Бачка Паланка, обавештава заинтересоване привредне субјекте да је дана 05. 08. 2022. године донела је одлуку о продужењу рока по Јавном позиву за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте на територији општине Бачка Паланка.

Рок за учешће привредних субјеката по овом јавном позиву се продужава до 12. 08. 2022. године.

Наведени јавни позив објављен је на званичном сајту општине Бачка Паланка и у Недељним новинама број 2902, од 23.07.2022. године. У свему осталом наведени Јавни позив остаје непромењен.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here