Расписана два јавна позива за помоћ избеглицама у општини Бачка Паланка

951

БАЧКА ПАЛАНКА – Општина Бачка Паланка расписала је два јавна позива за доделу помоћи за побољшање услова становања избеглих лица које живе на територији ошптине Бачка Паланка. 


У питању је Јавни позив за доделу помоћи у виду грађевинског материјала за поправку или адаптацијију сеоске куће са окућницом за породична
домаћинства која су била корисници програма куповине куће са окућницом из средстава Републике Србије и АП Војводине и Јавни позив за доделу помоћи за стварање и побољшање услова становања породица избеглица кроз куповину сеоске куће са окућницом, односно одговарајуће непокретности и доделу помоћи у грађевинском и другом материјалу и опреми (мали грант) за адаптацију или поправку предметне сеоске куће, односно одговарајуће непокретности.

По оба позива, помоћ ће добити укупно шест корисника, а пријаве за оба Јавна позива трају до 8. августа. Услове Јавног позива и потребну документацију погледајте на следећим линковима:

Јавни позив 1

Јавни позив 2

1 коментар

  1. Mogli bi poceti pomoc deliti i domacem stanovnistvu. Ne zivimo nista bolje od izbeglica. Prosle je 30g od kad su izbegli, oni vise nisu izbeglice.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here