Saopštenje OO Demokratske stranke Bačka Palanka

Povodom protesta koji se već nekoliko dana održavaju u većim gradovima Srbije.

2948

Povodom protesta koji se već nekoliko dana održavaju u većim gradovima Srbije oglasio se i Opštinski odbor Demokratske stranke Bačka Palanka i to saopštenjem za javnost.

Saopštenje koje potpisuje Informativna služba OO Demokratske stranke Bačka Palanka prenosimo u celosti.


VUKOVI U JAGNjEĆOJ KOŽI

Dobro podmazana mašinerija SNS kartela i njihovih pobočnih podrepnih muva je u strahu ovih dana. Opijeni pobedom na izborima na kojima su izabrali sopstvenu opoziciju nisu primetili da u narodu kulja ogromno nezadovoljstvo jer je dijalog nestao, jer nema demokratske razmene mišljenja, nema razgovora.

Samo diktator upravlja dekretima i obraćanjima javnosti gde teatralno objašnjava šta će preduzeti, šta neće, šta ga čeka u Parizu, Briselu.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Diktatore, stiglo vreme za naplatu, pa si sad nervozan. Zar ne vidš da si se upleo u mrežu sopstvenih laži.

Nakon jednog takvog narcisoidnog, prepotentnog, arogantnog obraćanja, narodu je prekipelo i desio se spontani bunt.

Naravno, odmah je reagovala čuvena agancija za pravljenje neprijatelja i poslala svoju udarnu pesnicu, huligane i navijače koji su počeli da prave nerede. Jasno je kao dan da nemire prave pripadnici navijačkih grupa i huligani, koji su pod direktnom upravom bezbedonosnih agencija.

Evo danas, treći dan protesta, nema nemira, narod je pročitao ta podmetanja, razne “Velje nevolje“, te tetovirane policajce(!!!!), taj ološ koji će ubiti rođenu majku za “šaku dolara“.
Nekako, iz polumraka, javi se i naš slavni predsednik opštine koji, da ima obraza, bi smesta podneo ostavku zbog ponašanja tokom epidemije korone. Predsedniče opštine, sad se javljaš, kada si video da je vrag odneo šalu, pa osuđuješ nasilničko ponašanje huligana(!!!). Pa predsedniče, ti huligani su iz vaših redova, iz raznih navijačkih grupa, kriminalnih bandi koje kontroliše kartel čiji si ti član.

Korona u Bačkoj Palanci: svi znaju da postoji, sem članova kriznog štaba. Nijednom, ama baš nijednom nisu javili koliko ima zaraženih, koja su žarišta, koliko je trenutno stanje.
Za vas iz tzv. kriznog štaba, imamo samo jednu reč, birajte: ili kukavice ili neznalice.

Zato predsedniče opštine, podnesi ostavku jer si kukavički vodio krizni štab, nisi se javio za ova tri meseca nijednom, a i sad si se javio “veliki državniče“ samo da bi osudio ponašanje naroda, tvog naroda o kojem “toliko vodite brigu“.

Kovid predsedniče, kovid, cifre, procene, preduzimanje mera, informisanje…. Mada, šta te briga, SNS je pobedio koronu, sećaš li se onog plakata?

Ovog puta, podmetanja SNS kartela nisu prošla: podcenili ste snagu društvenih mreža koje su dokumentovala pripadnike Udbe i navijačkih grupa kako temeljno mlate svoje sugrađane.


Pročitajte i: Šušnica oštro osuđuje nasilje na protestima (VIDEO)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here