Šušnica najavio rešenje za zgradu pozorišta u Bačkoj Palanci

3140

BAČKA PALANKA: Predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, je u utorak (15.12.), prilikom obraćanja za medije tokom obilaska radova na partnernom uređenju dvorišta Kulturnog centra Bačka Palanka, najavio da će se uskoro rešavati problem dug 25 godina a vezan je za zgradu bačkopalanačkog pozorišta.


„Vi dobro znate da „problem Zečevića“ traje 25 godina, gledamo da rešimo taj problem. Na ivici smo rešenja da konačno Bačka Palanka dobije i svoje pozorište a to je ono što nam fali pored muzeja, bioskopa… Samim tim ćemo rešiti problem naših sugrađana koji traje 25 godina“ – rekao je Šušnica.

Takođe je dodao da će se truditi da u kalendarskoj 2021. godini reše „problem Zečević“ i da sa tim rešenjem Bačka Palanka dobije preduslove za objekat koji joj fali a to je pozorište.

„Želja nam je da stvarno imamo naše pravo pozorište, da možemo da ugostimo naše najeminentnije glumce, kako bi Kulturni centar dobio svoju pravu veličinu i sadržinu. Sa muzejom, bioskopom i zgradom pozorišta imaćemo tri jako lepa objekta“ – naglasio je.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

POGLEDAJ: Šušnica obišao radove parternog uređenja dvorišta Kulturnog centra

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here