Uskoro predlozi za dobitnike Oktobarske nagrade, Dan opštine obeležiće se skromno

326

BAČKA PALANKA: U sredu, 7.10. održana je osma sednica Opštinskog veća Opštine Bačka Palanka.


Na dnevnom redu bilo je šest tačaka, među kojima i Izveštaj o radu Opštinskog štaba za vanredne situacije, Rešenje o obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja kao i Izmene programa postavljanja i uklanjanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera na teritoriji opštine Bačka Palanka.

Komentarišući sednicu, predsednik Opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica dotakao se i obeležavanja Dana opštine – 20. oktobra, koji će, kako kaže, ove godine biti organizovan u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom.

[rev_slider alias=“princeza“][/rev_slider]

 

„Nadamo se da će na sledećoj sednici Opštinskog veća biti predloženi kandidati za Oktobarsku nagradu za 2020. godinu. Ono što mogu da kažem da će na svečanoj sednici Skupštine opštine, 20. oktobra biti pozvani odbornici, članovi opštinskog veća i opštinski funkcioneri. Ove godine nećemo zvati goste iz inostanstva i nadamo se da će u 2021. godini biti moguće organizovati Dan opštine kao i ranije“, rekao je Šušnica.

S obzirom da je u toku Dečija nedelja, predsednik opštine je dodao da se ona obeležava, ali ne kao i ranijih godina, sa prijemom dece u zgradu opštine.

„Zaposleni u Odeljenju za društvene delatnosti zajedno sa drugim opštinskim funkcionerima obilaze škole na teritoriji naše opštine i delimo poklone u vidu školskog pribora i knjiga“, kaže Branislav Šušnica.


Pogledaj: Duhovne svečanosti „Pod Pokrovom Presvete Bogorodice“ (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here