„Uzmi račun i pobedi“ – građani izabrali najbolji projekat u Bačkoj Palanci

Pogledajte rezultate glasanja

3833
Foto: Nikola Šegan

Grad Bačka Palanka osvojio je drugo mesto u kategoriji velikih opština u okviru takmičenja „Uzmi račun i pobedi 2020“. Nagrada je 20.000 evra za lokalna ulaganja po izboru građana.


Građani Bele Palanke, Blaca, Dimitrovgrada, Srbobrana, Kule, Bačke Palanke, Pančeva, Savskog venca, Vranja i Vrbasa poslali su najveći broj koverata po glavi stanovnika tokom prethodnog ciklusa nagradne igre i zahvaljujući svojoj odgovornosti i poreskoj kulturi sada imaju priliku i da odluče, zajedno s drugim građanima Srbije, koji projekat će oplemeniti život u njihovoj lokalnoj zajednici.

Protekle tri nedelje građani opštine Bačka Palanka glasali su za tri projekta: sanacija košarkaškog terena, postavljanje javnog osvetljenja i adaptacija dečijeg igrališta.

Glasanje je završeno juče (28.05.), a prema podacima na sajtu uzmiracun.rs, najviše glasova osvojio je projekat za adaptaciju dečijeg igrališta kod jezera Tikvara – 1684 glasa.

Na drugom mestu je projekat sanacije košarkaškog terena sa 1356 glasova, a na trećem postavljanje javnog osvetljenja sa 1322 glasa.

Link za rezultatima pogledaj OVDE.

Foto: Printscreen/uzmiracun.rs

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here