Расписан тендер за израду кризног плана за снабдевање гасом

Рок за извршење је 120 дана

264
Фото: Pixabay

Србија ће добити кризни план, као и превентивни акциони план у вези сигурности снабдевања природним гасом, види се из објављене јавне набавке.


Министарство рударства и енергетике расписало је јуче тендер за „припрему подлога за израду превентивног и кризног плана ради обезбеђивања сигурности снабдевања природним гасом“. Процењена вредност набавке је 2,2 милиона динара.

Како стоји у документацији, изабрани добављач је дужан да изабере вођу који је одговоран за рад експерата у тиму и израду предлога превентивног акционог и кризног плана ради обезбеђења сигурности снабдевања природним гасом, као и да прикупи податке неопходне за израду ових планова.

Посао ће се обављати у три фазе, које подразумевају израду првог, израду другог нацрта и израду коначног текста који треба да буде на српском и енглеском језику, преноси Нова економија.

Рок за извршење је 120 дана, односно четири месеца.

Министарство, са друге стране, има обавезу да након закључења уговора формира Радну групу за израду Превентивног акционог и Кризног плана ради обезбеђења сигурности снабдевања природним гасом.

Радна група ће бити састављена од представника министарства и њен задатак је да разматра и даје сагласност на припремљене документе добављача.

Рок за достављање понуда је 13. септембар.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here