Kakav smeštaj možete očekivati za 12-15 evra za noć u Crnoj Gori?

Ako planirate na letovanje, ovo bi trebalo da znate.

783
Foto: Pixabay

U Crnoj Gori nije ostalo još mnogo slobodnih mesta za one koji bi da tamo letuju, ali i dalje je do kraja leta moguće naći krevet. Najpovoljinije ponude idu čak od 12 evra za noć za dvoje, s tim što je jasno da u tom slučaju ne treba očekivati luksuz – pa ni privatno kupatilo.


Smeštajni kapaciteti na crnogorskom primorju, pre svega hoteli, skoro sasvim su popunjeni, rekli su iz turističkih organizacija najvećih centara na obali.

Prava je sreća ako u ovom trenutku nađete mesto za sebe i porodicu do kraja leta. Ipak, u privatnom smeštaju uvek može da se nađe krevet više, a ponuda je šarena.

Što se tiče onih najpovoljnijih, apartmani u Herceg Novom mogu da se nađu i za 14 evra za noć. U tom slučaju dobićete zapravo jednu sobu s terasom, jedan krevet i jedno zajedničko kupatilo, a raspoloživi datumi su za septembar.

U Budvi ima apartmana već za 12 evra po danu, i to za dvoje, ali i tu je u pitanju zajedničko kupatilo koje biste delili ili sa gazdom ili sa drugim gostima. Imali biste besplatan parking, internet, kuhinju, a raspoloživi datumi su tek za kraj septembra.

Vrlo primamljiva ponuda stoji za apratman u Kotoru – 14 evra po danu za čak tri osobe. Dakle, ako biste krenuli s društvom i delili troškove podjednako, vi biste desetognevno letovanje platili manje od 50 evra. U ovu ponudu ulazi jedna spavaća soba, jedno kupatilo, bezični internet, kuhinja, klima, s tim što ponuda važi takođe za drugu polovinu septembra.

U Tivtu možete da se opredelite, recimo, za hostel, pa biste tako u sobi bili sa još pet osoba, a na raspolaganju su tri zajednička kupatila. Cene za kraj leta su 13 evra za noć.

U Sutomoru apartman može da se nađe za 13 evra za noć, i to za dvoje, i ima kuhinju, klimu, ali i zajedničko kupatilo.

Po istoj ceni od 13 evra za noć, ali za čak pet gostiju, može da se iznajmi apartman u Dobrim vodama kod Ulcinja. Na drugom spratu kuće u ovom smeštaju sa dve sobe imali biste mini-kuhinju i privatno kupatilo, a i more nije daleko, piše portal Nova.rs.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here