Бачкопаланчанка добитница стана у наградној игри „Узми рачун и победи“

Одржано финално, пето извлачење

8494
Фото: РТС

У петом, финалном извлачењу награда у оквиру новог циклуса наградне игре „Узми рачун и победи“ добитник трособног стана је Ержа Матуш, а четворособан стан отишао је у руке Верана Бакрачевића.


Трособан стан отишао је у руке Ерже Матуш (код: BO813245, место промета: Бачка Паланка).

Четворособан стан од сто квадрата добио је Веран Бакрачевић (код: CC425644, место промета: Панчево)

У финалном, петом извлачењу учествовало је 104.727.237 рачуна које су 928.605 учесника скенирала користећи апликацију закључно са алфанумеричким кодом ER727237.

Бројеви се извлаче из бубња, а након тога притиском на тастер утврђују се два слова испред извучених бројева како би се добио комплетан код добитног рачуна.

Ове недеље срећне добитнике притиском на тастер одредио је наш прослављени кошаркаш Игор Ракочевић.

У претходна четири извлачења додељено је осам станова.

У првом извлачењу кључеви од станова у насељу „Земунске капије“ отишли су у руке Владана Петровића и Малине Радисављевић, док су у другом извлачењу срећне добитнице станова у истом насељу биле Драгана Сламарски и Сенка Јовановић.

Станове у трећем извлачењу добили су Кристијан Цудар и Мина Луковић, а у четвртом извлачењу добитници су били Зоран Стојичић и Жељко Мијатовић.

Како је најављено, у јесењим извлачењима, потпуно равноправно, учествоваће сви рачуни послати од 24. децембра прошле године, а током читавог периода између два круга рачуни ће моћи да се несметано скенирају.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here