Човек са маском прети Србији на Твитеру

Непознати човек се обратио становницима Србије

1954
Фото: Pixabay

Пре пет дана на Твитеру је објављена узнемирујућа порука корисника који на овој друштвеној мрежи користи „никнејм“ Unknown.


Са маском Анонимуса и измењеном бојом гласа, на енглеском језику, непознати човек се обратио становницима Србије.

Представио се као један од припадника познате хакерске групе Анонимус и Србима упутио ове речи:

„Здраво, Србијо. Ви активно подржавате Русију у њиховим крвавим и терористичким акцијама према Украјини. Није вас брига за људске жртве и јадну украјинску децу и зато сте ви наша следећа мета. Желим да вам поставим питање: Да ли сте стварно толико глупи или не? Али то није важно у овом тренутку, само очекујте нашу освету због своје заслепљености и глупости. Ми смо Анонимус, не заборављамо и не опраштамо. Очекујте нас“, „Анонимус“ каже на снимку.

Подсетимо, наводи о хакерским нападима све су присутнији у Србији. Претходних дана „пљуштале“ су дојаве о бомбама, а само у току јучерашњег дана претње су стигле на више од 90 адреса основних и средњих школа.

Поруке о постављеним бомбама односиле су се и на тржне центре у Београду, пословном солитеру „Београђанка“, као и на мостове.

И јуче је стигла дојава да је наводно постављена бомба у тржном центру у Рајићевој у центру Београда, а запослени и грађани који су се у том тренутку нашли у овом шопинг молу, одмах су евакуисани.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here