Igor Jurić: Ako završim u Dunavu, znajte da nisam skočio sam

Osnivač Fondacije "Tijana Jurić"

981
Foto: N1

„Nemam nikakvih suicidnih misli, da znate ako završim u Dunavu, nisam skočio sam“, rekao je na kraju emisije „Utisak nedelje“ Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“.


„Redovno proveravam svoj auto, da znate da nemam problema sa zdravljem i da ako se uopšte tako nešto desi da znate da to nije bila moja iskrena namera“, rekao je Jurić.

Na pitanje Olje Bećković zašto mu to sada pada na pamet, Jurić je rekao da ima potrebu da to javno izgovori i da želi da to ljudi znaju.

„Ja se apsolutno ne plašim, samo želim da se zna da ništa nažao sebi neću učiniti i ako dođe do nečega da znate samo da Igor to nije namerno uradio jer će možda neki tabloidi pisati da je baš nekom pričao da želi da se ubije. Samo želim da se zna da Igor Jurić nema nijednu suicidnu misao i da nikada neće učiniti nešto sebi nažao zato što nije kukavica“, poručio je Jurić.

Jurić je u jučerašnjem „Utisku nedelje“ izneo detalje o tome šta je prošle godine u Tužilaštvu, ali i bivšem ministru policije Nebojši Stefanoviću i načelniku UKP-a Dejanu Kovačeviću govorio o političaru pedofilu.

Nasuprot tome, ministar odbrane i bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović negirao je da mu je Igor Jurić rekao ime pedofila političara. Kako je naveo za TV Pink, nisu imali ni ime izvršioca, ni ime žrtve.

„Ja da sam čuo ne bih časio ni časa, ognjenim mačem bih vodio rat“, poručio je Stefanović, pozivajući Jurića da tužilaštvu preda dokaze koje ima.


Pogledaj: Prijavi se za 60 evra! Isplata prvih 30 evra počinje od 12. maja

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here