Još jedna zvezda poslala dres za malog Gavrila – Zlatan Ibrahimović

973 na 3030

140
Foto: Budi human

U završnim trenucima borbe za Gavrilovu pobedu, kompanija Mozzart je na licitacije izvela tim sastavljen od svetskih zvezda, a 13. igrač velikog srca je – Zlatan Ibrahimović!


Posle Ronalda, Mesija i drugih asova iz Barselone, Reala, Napolija, Rome… napadač Milana je poslao dres za nastavak niza humanitarnih aukcija, koje se organizuju s ciljem prikupljanja sredstava za lečenje osmomesečne bebe iz Kragujevca.

Gavrilo Đurđević boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebno mu je još oko 700 000 evra za terapiju, koja košta neverovatnih 2,5 miliona evra. Licitacija za Ibrahimovićev dres traje do 28. maja.

Članovi ovog idealnog tima koji igra na humanost su kvartet iz Napolija: Kalidu Kulibali, Dris Mertens, Dijego Demei i Nikola Maksimović, zatim Dušan Vlahović, Luka Modrić, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Ante Rebić i Marko Rog.

U saradnji s organizacijom “Zajedno za život”, svi ovi potpisani dresovi su postavljeni na Limundo, s ciljem da se što više ljudi, kompanija i organizacija uključi u ovu borbu – SMS-om 973 na 3030, uplatom na račun ili kupovinom vrednih dresova na humanitarnim licitacijama.

Kompanija Mozzart je prvo ujedinila Ronalda i Mesija, a sada i svetske zvezde Ibrahimovića, Kulibalija, Demeia, Mertensa, Maksimovića, Vlahovića, Modrića, Džeka, Pjanića, Rebića i Roga.

Dresovi “stare dame”, kraljevskog i katalonskog kluba, rimskog i milanskog giganta u ovom trenutku vrede daleko više od onih iz zvaničnih šopova, jer je u toku borba za nešto što nema cenu – život jednog deteta.

“Za Gavrila, od srca”, napisali su Modrić, Rebić, Pjanić, Rog, Maksimović, Kulibali…

 


Pogledaj: I Leo poslao potpisan dres za malog Gavrila

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here