Лидл повлачи пет производа и враћа новац потрошачима

Узорци производа са полица у Србији су послати ради детаљне провере локалним лабораторијама

1626

Лидл Србија обавестио је потрошаче да је из предострожности из продаје повукао производе произвођача „Пак Рампарт доо“ Високо, из Босне и Херцеговине. Реч је о пет врста наполитанки. Лидл позива потрошаче да не конзумирају ове производе уколико их имају код куће, већ да их врате у било коју продавницу – са или без рачуна, новац ће им бити враћен, преноси Н1.


Повлаче се следећи производи:

  • Тестино наполитанке са укусом какаа- вафел производ са 72 одсто какао пуњења, паковање од 800 грама,
  • Тестино наполитанке са укусом лешника- вафел производ са 72 одсто пуњења са укусом лешника, паковање од 800 грама,
  • Тестино вафел са какао пуњењем – вафел производ са 80 одсто какао пуњења, паковање од 200 грама,
  • Тестино вафел са пуњењем укуса лешника – вафел производ са 80 одсто пуњења са укусом лешника, паковање од 200 грама,
  • Тестино вафел са какао преливом – вафел производ са 57 одсто какао пуњења, преливен са 20 одсто какао прелива, паковање од 200 грама.

„Ови производи повлаче се због могућности присуства бактерије Салмонелла Тyпхимуриум, с обзиром да је редовном контролом у Хрватској утврђено присуство у две производне шарже“, објавио је Лидл Србија.

Узорци производа са полица у Србији су, како се наводи, послати ради детаљне провере локалним лабораторијама, о чему се обавештене и надлежне институције.

„Потрошаче позивамо да уколико имају неки од ових производа исти не конзумирају и врате у било коју Лидл продавницу. Новац за производ ће бити враћен са или без предочења рачуна“, истичу у Лидлу.

Трговац и прозвођач упутили су извињење свим потрошачима кој ису купили поменуте производе због, како се наводи – настале непријатности.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here