Од сутра „Соколом“ за 400 динара

Воз и даље остаје ценовно најконкурентије превозно средство

387

БЕОГРАД – Како је раније најављено, период промотивних цена возних карата за брзи воз „Соко“ од Београда до Новог Сада биће продужен, а цена вожње у једном смеру за ову релацију од 1. јуна износиће 400 динара.


„Соко“ саобраћа као Intercity воз, који за 36 минута прелази удаљеност и стаје само на једној станици, и као Регио Express воз, који наведену удаљеност прелази за око 48 минута и стаје на седам станица. Повратна карта за најсавременији воз у региону износиће 800 динара, наводи се у саопштењу предузећа „Србија воз“.

Имајући у виду да Регио возови представљају окосницу саобраћаја и избор највећег броја наших грађана због распореда станица и времена путовања на релацији Београд – Нови Сад, цена карте 2. разреда у једном смеру од 1. јуна износиће 393 динара, а повратна карта за овај тарифни ранг воза од следећег месеца биће свега 628 динара.

Како је отварањем брзе пруге област између Београда и Новог Сада постала јединствено тржиште рада чији даљи развој захтева и већу мобилност радне снаге, „Србија воз“ је обезбедио и посебне услове за превоз запослених – цена месечне претплатне карте за Регио воз износиће 6.874 динара, што је за чак 48% ниже за раднике који користе воз као превозно средство у односу на укупну цену појединачних карата на месечном нивоу које су биле доступне током промотивног периода.

Све додатне информације о реду вожње и ценама возних карата за поједине релације се могу наћи на сајту www.srbvoz.rs.

Карте се могу купити на путничким благајнама и картоматима, а куповином онлајн на сајту „Србија воза“ или путем мобилне апликације обезбеђен је и додатни попуст од 5%.

Константним унапређењем услуга, скраћењем времена путовања, великим бројем полазака и обезбеђењем различитих ценовних категорија „Србија воз“ настоји да нашим грађанима обезбеди најприступачнији и најквалитетнији железнички транспорт како би возови били први избор приликом доношења одлука о путовању, поручују из предузећа „Србија воз“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here