Ronaldo poslao potpisan dres za malog Gavrila

Prvotimac Juventusa

231
Foto: FoNet

Portugalski reprezentativac i prvotimac Juventusa Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres Juventusa, a kompanija „Mozzart“ ga je ponudila na aukciju koja je u međuvremenu, posredstvom humanitarne organizacije „Zajedno za život“, objavljena na portalu Limundo i od koje će ceo prihod ići za lečenje osmomesečnog dečaka Gavrila Đurđevića.


U saopštenju koje su preneli beogardski mediji navodi se da je početna cena dresa milion dinara.

Na portalu Limundo objavljeno je da aukcija traje do 11. maja u 13:05, a objavu prate i fotografije Ronaldovog dresa sa njegovim potpisom i porukom Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!“ – „Za gavrila! Za Gavrilovu pobedu!“

Gavrilo Đurđević ima osam meseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za lečenje.

Kompanija „Mozzart“ je, zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faiiju Ramadaniju uspela da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akciji, objavio je na svom portalu Kurir, navodeći da je kapiten evropskih šampiona čuo da je slučaj „kapitenska traka“ imao humanitarni odjek i da je prodajom trake u fond za pomoć obolelom dečaku obezbeđeno 64.000 evra.


Pogledaj: Vučićeve 3 hiljade i vaučer za odgovornost napravili kolaps u tržnim centrima

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here