Vučićeve 3 hiljade i vaučer za odgovornost napravili kolaps u tržnim centrima

Kako komentarišete ovo?

1362

Koliku moć u Srbiji imaju tri crvene jasno je po redovima koji su osvanuli na vakcinalnim punktovima u beogradskom tržnom centru Ušće. Jutros je oko stotinu ljudi čekalo red ispred pokretnih stepenica, a zbog gužve angažovani su i pripadnici Komunalne policije i službe obezbeđenja.


Prvih 100 vakcinisanih u tržnom centru dobiće vaučere od po 3.000 dinara, robne nagrade, ali i Vučićeve 3.000 u junu.

“Upravo sam dobila vakcinu, osećam se odlično. Nisam osetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, deci koja oboljevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo da biramo”, rekla je Karleuša nakon što je primila fajzer vakcinu.

Uz pomoć Karleuše i vaučera za kupovinu u TC Ušće, država namerava da u skorijem periodu dostigne brojku od 50 odsto vakcinisanih Beograđana.

Oni koji su došli čekali punktove u tržnim centrima da bi se vakcinisali listom kažu da je to kako bi izbegli gužve i da to nema nikakve veze sa vaučerima.

Akcija “vaučer za vakcinu” se nastavlja i sutra kad će prvih 50 vakcinisanih dobiti šoping vaučer u vrednosti od 5.000 dinara, a prvih 100 vakcinisanih u subotu dobiće po poklon paket. Na sve to i Vučićeve 3 hiljade kao nagradica za odgovornost.


 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here