Запослени у Пошти Србије добили нове униформе

Нове униформе израдио је домаћи произвођач Јумко, а истакнуто је да су креиране у складу са захтевима запослених

502
Извор: Пошта/Вук Бранковић, преузето са rs.n1info.com

Пошта Србије објавила је да од понедељка (28.03.) запослени у том предузећу носе нове униформе и то поштари, достављачи и шалтерски радници, возачи, техничари у преради пошиљака и мајстори.


Како је прецизирано, почев од понедељка, поштари, достављачи и шалтерски радници у целој земљи редовне послове на терену и са корисницима обављаће у новим униформама, на којима су заступљене црвена, тегет и бела боја.

Нове униформе израдио је домаћи произвођач Јумко, а истакнуто је да су креиране у складу са захтевима запослених, са циљем да прате њихове потребе током рада на терену, доприносе професионалном изгледу и квалитетнијој услузи и саставни су део новог корпоративног визуелног идентитета Поште и стратегије осавремењавања приступа развоју поштанске мреже.

Подсећа се да је Пошта Србије усвојила нови Правилник о службеној униформи, по коме се прописују нове униформе, односно обавезно обезбеђивање нове комплетне зимске и летње униформе за све запослене на достави, шалтерске раднике и запослене у логистици и одржавању, чиме се постиже и побољшање услова рада запослених.

Од августа прошле године до марта 2022. текао је тестни период, током кога су нове униформе одабрани запослени из свих циљних група тестирали на редовним пословима и утврдили да испуњавају захтеве у погледу боље заштите, удобности, издржљивости, али и да су квалитетније израде, лагодније и комфорније од претходних.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here