Све спремно за почетак сезоне на базену

Почиње сезона

2662

БАЧКА ПАЛАНКА – Градски базен у Бачкој Паланци напуњен је у среду 1. јуна, а резултати анализе квалитета воде, коју ради Институт за јавно здравље Војводине, стигли су јуче. 


„Јуче смо добили званичан одговор да је узорак воде базена здравствено исправан по свим одговарајућим параметрима. Тако да смо спремни за рад“, рекао је за БАП ВЕСТИ В.Д. директора УСР „Тиквара“ Милан Козомора.

Олимпијски базен се налази у предивном крајолику приобаља Дунава и заливног језера Тиквара, а у спортско-рекреационој зони са отвореним спортским теренима и спортским халама у непосредној близини центра Бачке Паланке.

Оно што се чека јесте лепше време за почетак купалишне сезоне. Метеоролози до сутра најављују облачно време и могуће пљускове. У недељу 12.06. очекује нас разведравање и температура до 28 степени.

Цене карата остале су исте као и претходних година: Целодневна карта за одрасле је 250 динара, полудневна (после 15:00 часова) 150 динара, за децу узраста од 10 до 18 година 100 дин, за децу млађу од 10 година улаз је бесплатан, али уз присуство родитеља или пунолетне особе.
Радно време базена је од 10:00 до 19:00 часова.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here