Новак се огласио после одлуке суда: Хвала свима, желим да останем и такмичим се

Новак тренирао на Род Лејвер Арени!

405
Izvor: Twitter/DjokerNole

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић огласио се на друштвеним мрежама након што је аустралијски суд поништио одлуку да му се укине виза. Ђоковић је захвалио свима на подршци и поручио да жели остане да се такмичи на овогодишњем Аустралијан опену који почиње 17. јануара.


„Задовољан сам и захвалан што ми је судија поништио укидање визе. Упркос свему што се десило, желим да останем и покушам да се такмичим на Аустралијан опену. Остајем фокусиран на то. Долетео сам овде да играм на једном од најважнијих догађаја које имамо пред невероватним навијачима“, навео је Ђоковић на Твитеру, уз фотографију са терена Род Лејвер арене у Мелбурну.

„За сада не могу рећи више, али хвала вам свима што сте били уз мене кроз све ово и охрабрили ме да останем јак“, навео је Ђоковић.

Породица најбољег тенисера истовремено је на конференцији за новинаре у Београду потврдила да се Новак осећа добро и да је већ тренирао, као и да се спрема за учешће на Аустралијан Опену, пошто је суд поништио одлуку да му се одузме виза за боравак у Аустралији.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here