Tom Henks i njegova supruga pozitivni na koronavirus

494
Izvor: REUTERS/Darren Ornitz

Američki glumac i oskarovac Tom Henks i njegova supruga, glumica Rita Vilson, pozitivni su na koronavirus, objavio je glumac na društvenim mrežama.


Henks je na Tviteru i Instagramu napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji, gde radi na filmu, nakon što su osetili umor i bol s blagom groznicom.

„Osećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (…) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni“, napisao je Henks.

Naveo je i da će oboje biti „testirani, posmatrani i izolovani“ onoliko dugo koliko bude potrebno.

Henks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD zarazio više od hiljadu osoba.

[wonderplugin_slider id=26]

 

Njujork Tajms je objavio je da je Henks bio u Australiji zbog snimanja filma Baza Lurmana, o životu Elvisa Prislija, u kojem glumi menadžera kralja rokenrola – pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje kako bi procenila situacija.

„Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutno u pretprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19“, navodi s u saopštenju filmskog studija Vorner Bros bez imenovanja Toma Henksa. Dodaje se i da rade s relevantnim australijskim zdravstvenim agencijama kako bi identifikovali i kontaktirali sve koji su možda došli u direktan kontakt s „tom osobom“.

Henks je osvojio Oskare za svoje uloge u filmovima „Filadelfija“ i „Forest Gamp“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here