Uređeni atarski putevi u Obrovcu

Akciju su podržali poljoprivredni proizvođači

1281
Foto: Nedeljne novine

U organizaciji mladih poljoprivrednika, Zorana Grahovca i Zlatka Josimova, i uz podršku OZZ “Ogledna stanica” organizovano je uređenje atarskih puteva u KO Obrovac.


Akciju su podržali poljoprivredni proizvođači. Uređenje atarskih puteva je tradicija pred početak prolećnih radova, obzirom da se tokom jeseni putevi oštete. Popravljeni su putevi na pravcu Obrovac-Peskara, Obrovac-Klenovac, Obrovac-kanal DTD i preko kanala prema Silbaškom drumu.

Ovom pozivu su se odazvali: Zoran Grahovac, Zlatko Josimov, MilanTešić, Srđan Piljak, Veselin Papić, Mirko Oparnica, Radovan Jovin, Đorđe-Đona Stojšić, Slavko-Slavar Božić, Milanko Bauranov, Mile Bjelić, Đorđe Toškov, Milan Mima Medić i drugi.

Mora se istaći da je ovu akciju podržala i Opština Bačka Palanka, odeljenje za poljoprivredu, u smislu davanja potrebne količine goriva za traktore. Najstariji učesnik ove aktivnosti bio je Radovan Jovin.

Posebno se mora istaći učešće mladih poljoprivrednika, kao što su Nemanja Milovac, Boško Popović, Radovan-Rašo Grahovac, Boris Radman, Dragiša Medić, Nemanja Piljak, Marko Jović, Branislav Bauranov i drugi.

Kako to obično biva po povratku, u krugu OZZ “Ogledna stanica”, organizovan je zajednički ručak. Na odrađenom poslu svima je iskazana zahvalnost, a direktor OZZ „Ogledna stanica” poželeo je srećan početak prolećnih radova svima.


Pogledaj: Godinama unazad Zlatko Radaković iz Bača bavi se kunićarstvom

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here