Velika Božićna akcija humanitarne organizacije Srbi za Srbe

Izgradimo kuću Pržićima.

863

Dani su praznični, dani mira i radosti… Da li znate da ima i dece kojima radost ne stiže, za koje nema mira i kojima praznici samo dođu i prođu? Da li znate da baš vi to možete da promenite? Donirajte u velikoj BOŽIĆNOJ AKCIJI i donesite mir i radost za praznike u domove ugroženih mališana! Pomažući njima pomoći ćete sebi – zato što je naše samo ono što poklanjamo! 


Humanitarna organizacija Srbi za Srbe pokrenula je veliku Božićnu akciju za pomoć preko 60 socijalno ugroženih višedetnih porodica širom Balkana. Najveća pomoć planirana je za porodicu Pržić sa Kosova i Metohije  izgradnja nove porodične kuće. Porodica Pržić živi u teškim uslovima u selu Mogila na Kosovu i Metohiji. Anastasija (8), Kristijan (7), Milica (5) i Luka (1) sa svojim roditeljima Srđanom i Jelenom žive u jednoj sobici i kupaju se u koritu. Deda im je ubijen snajperom u Hrvatskoj, a drugog dedu je udario Albanac autom i za to delo nikada nije odgovarao.

Zbog nedavne povrede kičme, otac Srđan ne može da obavlja teške fizičke poslove. Više o porodici Pržić pročitajte na sajtu – https://www.srbizasrbe.org/tuzna-prica porodice-przic/

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe želi da porodici Pržić promeni život iz korena i poziva vas da donirate sa naznakom za Pržiće kako bi prikupili potrebnih 20.000 evra donacija: Za pomoć porodici Pržić iz Srbije to je moguće učiniti slanjem SMS poruke na broj 7763 sa naznakom za Pržiće, čime se donira 100 dinara ili uplatom na dinarski račun 160- 279491-71. Organizacija naglašava da će sve donacije biti javno evidentirane na njihovom sajtu, a nakon završetka akcije biće objavljene fotografije nove kuće zajedno sa skeniranim računima za nabavljenu pomoć.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe postoji već 12 godina, ima 9 ogranaka u svetu i do sada je sa prikupljenih preko 2.300.000 evra pomogla preko 1.700 višečlanih porodica na Balkanu. Donatorska platforma: http://www.srbizasrbe.net/donacije/ SMS na 7763 (100 din. iz Srbije), dinarski račun: 160-279491-71

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here